Fora quotes: ”Ara més que mai, cap noia sense jugar a futbol”

L’Escola Femenina Manu Lanzarote no és només un club de futbol, es tracta d’una entitat que aposta fermament per la formació de les noies. L’objectiu és fomentar l’aprenentatge de les noies, no només en la pràctica de l’esport, sinó en tots els àmbits de la seva vida, como ara els estudis i uns valors fonamentals com són la humilitat, la superació o el respecte cap als altres.

Es tracta, al cap i a la fi, d’un projecte basat en la formació a través del futbol, pel que entenem que la formació no ha de tenir un cost. És per això, que L’Escola Femenina Manu Lanzarote ha decidit eliminar totes les quotes. Sota el lema “Ara més que mai, cap noia sense jugar a futbol” l’Escola continuarà oferint tots els serveis addicionals com les classes de repàs per a les jugadores i el curs de monitores per a les més grans.

L’Escola Femenina Manu Lanzarote és conscient de les dificultats que estan patint moltes famílies i amb aquest gest vol apostar per la formació de les noies i que els aspectes socioeconòmics de les famílies no siguin un impediment perquè totes les noies puguin gaudir de la pràctica d’aquest esport.

Anuncis

El Juvenil-Cadet començarà la lliga visitant el camp del Viladecavalls

SONY DSC
Aquest matí, la Federació Catalana de Futbol ha fet public el calendari oficial de la Segona Divisió Catalana Juvenil-Cadet per a la temporada 2013/14. La lliga començarà el pròxim cap de setmana i acabarà el cap de setmana del 4 de maig. El conjunt Juvenil-Cadet de l’Escola ha quedat enquadrat en el grup 2 juntament amb altres 12 equips, el què resulta un grup imparell amb dues jornades de descans durant la temporada.

L’Escola començarà la lliga el pròxim dissabte 5 d’octubre a Viladecavalls contra l’Escola de Futbol Viladecavalls i l’acabarà al camp de l’Escola de Futbol Bonaire. Les jornades de descans per l’Escola Continua llegint

Segon partit de pretemporada amb bon joc i victòria (3-0)

SONY DSC
Aquest diumenge s’ha disputat al Municipal de Sant Llorenç de Terrassa, instal·lacions de l’Escola, el segon partit de pretemporada de l’equip Juvenil-Cadet, que ha enfrentat el primer equip de l’Escola amb el Sant Cugat Esport.
El partit, que ha donat inici a les 16h30 ha destacat pel futbol combinatiu dels dos equips que els han fet gaudir de bones oportunitats per obrir el marcador. Tot i això, el conjunt de l’Escola s’ha anat assentant sobre el terreny de joc i jugant cada cop més a prop de la porteria santcugatenca. Gràcies a aquest joc combinatiu i a l’alta participació en el joc de totes les integrants de l’equip, s’ha marxat al descans amb el què ja seria el resultat definitiu de 3 gols a 0. Dos gols de Zauner amb dues grans Continua llegint