Fundació

L’Escola Femenina Manu Lanzarote no només vol potenciar la formació de jugadores de futbol, sinó que vol anar més enllà. A partir dels valors que transmet l’esport, vol formar persones que siguin capaces de desenvolupar-se amb total facilitat en el medi on viuen mitjançant la Fundació.
És per això que volem que totes les associacions del Vallès participin amb la Fundació d’una manera activa en les activitats que es volen desenvolupar al camp i a la ciutat de Terrassa, al marge de ser només de caire esportiu.

La Fundació de l’Escola Femenina Manu Lanzarote vol enfortir lligams d’intercanvi d’activitats amb altres entitats esportives, relacionades amb el futbol o d’altres per tal de posar en comú diferents punts de vista en benefici de l’aprenentatge de les noies de l’Escola així com dels formadors de la mateixa. D’aquesta manera, potenciarem l’intercanvi de concepcions de l’esport i podrem fer arribar a altres entitats la nostra concepció d’educació a través de l’esport, basada en els valors que ens permetin dur a terme una tasca que sigui valorada per pares, mares i formadors per igual, fent-los partíceps de cadascuna de les activitats i que se sentin part de l’Escola.
D’aquesta manera, potenciar el futbol femení basant-lo en la formació de valors i el recolzament acadèmic de les noies és l’objectiu principal que es proposa l’Escola diàriament i que cal anar desenvolupant mitjançant l’esport i actes socials on tothom aporti el seu granet de sorra i se senti part de l’activitat.

Anuncis