Fora quotes: ”Ara més que mai, cap noia sense jugar a futbol”

L’Escola Femenina Manu Lanzarote no és només un club de futbol, es tracta d’una entitat que aposta fermament per la formació de les noies. L’objectiu és fomentar l’aprenentatge de les noies, no només en la pràctica de l’esport, sinó en tots els àmbits de la seva vida, como ara els estudis i uns valors fonamentals com són la humilitat, la superació o el respecte cap als altres.

Es tracta, al cap i a la fi, d’un projecte basat en la formació a través del futbol, pel que entenem que la formació no ha de tenir un cost. És per això, que L’Escola Femenina Manu Lanzarote ha decidit eliminar totes les quotes. Sota el lema “Ara més que mai, cap noia sense jugar a futbol” l’Escola continuarà oferint tots els serveis addicionals com les classes de repàs per a les jugadores i el curs de monitores per a les més grans.

L’Escola Femenina Manu Lanzarote és conscient de les dificultats que estan patint moltes famílies i amb aquest gest vol apostar per la formació de les noies i que els aspectes socioeconòmics de les famílies no siguin un impediment perquè totes les noies puguin gaudir de la pràctica d’aquest esport.

Anuncis