Ambient festiu i gran afluència en la presentació de l’Escola

SONY DSC
Ahir a la tarda va tenir lloc la presentació oficial de l’Escola Femenina Manu Lanzarote. A l’acte hi han assistit el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, sr. Alfredo Vega; el Representant Territorial de l’Esport, sr. Santiago Siquier i Albert Montull, Directiu de la Comissió de Futbol Femení de la FCF.
També han estat presents els representants del RCD Espanyol Patricia Coma, Responsable del Femení del RCD Espanyol i Francisca Camuñas, coordinadora del Femení.

Amb gairebé 300 persones a la grada, la presentació davant el públic de l’Escola Femenina Manu Lanzarote ha estat tot un èxit de participació.

El responsable de l’àrea executiva de l’Escola, Gérard Pous, ha explicat els principis bàsics en els que es fonamenta aquest projecte: “L’Escola Femenina Manu Lanzarote s’erigeix en tres pilars bàsics: esport, formació i àrea social”. L’objectiu de l’Escola, ha dit, es “donar a les noies totes les eines perquè es puguin desenvolupar com a persones en tots els vessants”.
Pous també ha volgut agraïr la bona sintonia amb l’Ajuntament de Terrassa: “donem públicament les gràcies a l’Ajuntament i al senyor Vega per les facilitats que ens han donat i per la confiança mostrada vers aquest projecte”.

El Regidor d’Esports, el sr. Alfredo Vega, ha iniciat el seu discurs agraïnt a Manu Lanzarote la “valentia” mostrada per “assumir un repte com aquest” i destacant la “passió” i l'”entrega” que transmet quan parla del seu projecte.
Vega ha recordat el vincle que té la ciutat de Terrassa amb el futbol femení: “Terrassa té una història plena d’èxits en el futbol femení”. Tot i això, Vega ha afegit que “cal promocionar-lo més” i ha esmentat la “justícia social” del projecte de l’Escola Femenina Manu Lanzarote: “una institució que no només és esport, també compta amb un projecte social molt ferm”.
Vega ha assegurat que l’Escola “contribuirà a que aquesta ciutat sigui un referent encara més potent del futbol femení” i ha acabat el seu parlament desitjant sort a l’Escola: “Els vostres èxits seran els nostres”, ha sentenciat.

Manu Lanzarote, per la seva banda, també ha volgut agraïr tot el suport rebut pel consistori i s’ha mostrat molt satisfet amb la feina que ha fet l’Escola fins el dia de la seva presentació: “L’ajuntament ens ha rebut sempre amb els braços oberts i ens ha donat totes les facilitats necessàries per portar l’Escola a Terrassa”.

L’acte central de la presentació de l’Escola ha estat el partit que ha enfrontat al juvenil-cadet de l’Escola Femenina Manu Lanzarote amb el del RCD Espanyol. L’amistós ha constat de dues parts de 30 minuts en els què el conjunt blanc-i-blau s’ha imposat per 0-4.

Abans del partit, l’Escola ha lliurat una samarreta commemorativa als representants de l’Espanyol en agraïment a la intensa col·laboració entre les dues institucions i s’han fotografiat plegats amb les autoritats que hi han assistit. La samarreta regalada, una edició especial per aquest partit innaugural, porta la inscripció “RCD Espanyol” i el dorsal “1900”, any de fundació del club blanc-i-blau.

La capitana de l’Escola, Christina Picón, ha lliurat també un cartell de la campanya promocional al RCD Espanyol, en agraïment per disputar el primer partit de la història de l’Escola.

La sacada d’honor ha estat protagonitzada per Marta Corredera, jugadora del FC Barcelona i de la selecció espanyola i per Edith Zauner, la jugadora més petita de l’Escola.

Anuncis