L’Escola es presentarà dijous amb un partit contra el RCD Espanyol

lescola-es-presentara-dijous-amb-un-partit-contra-lespanyol
El pròxim dijous 12 de setembre és el dia escollit per l’Escola Femenina Manu Lanzarote per presentar-se oficialment davant la ciutat i tots els seus seguidors. El punt fort d’aquesta presentació oficial serà el partit que enfrontarà l’equip Juvenil-Cadet de l’Escola contra el RCD Espanyol a partir de les 18h30 de la tarda al Municipal de Sant Llorenç de Terrassa.
Aquest partit serà el primer partit de tota la història de l’Escola, amb la importància que això comporta i per això s’han cuidat tots els detalls. Les jugadores lluiran una samarreta dissenyada especialment per aquest esdeveniment i en els prolegòmens del partit, realitzaran la sacada d’honor Edith Zauner, component de l’equip Benjamí-Prebenjamí de l’Escola i Marta Corredera, jugadora del FC Barcelona i de la selecció espanyola; ambdues imatge de l’Escola amb la campanya #Comencem per aquesta temporada 2013/14.

Mitja hora abans del partit es realitzarà una roda de premsa on s’explicarà i es presentarà oficialment el projecte a tots els mitjans de comunicació. S’espera la presència al partit de diverses autoritats tant municipals, com dels diferents estaments esportius. També hi tindrà una presència destacada el partner esportiu de l’Escola, la marca de roba esportiva Puma, que equipa tots els equips de l’Escola.

Anuncis