El Cadet-Juvenil ja està en marxa

SONY DSC
El primer equip de l’Escola Femenina Manu Lanzarote, el Cadet-Juvenil, es va posar en marxa ahir dilluns realitzant el primer entrenament de la pretemporada, el què també va ser el primer entrenament de la història de l’Escola.
Les jugadores van començar a arribar a les instal·lacions a les 18h30 i a les 19h15 ja saltaven a la gespa del Municipal de Sant Llorenç havent rebut les primeres indicacions i havent provat la roba especial per entrenaments que utilitzaran tots els equips de l’Escola aquesta temporada.
L’entrenament va ser una primera mostra del què l’Escola desenvoluparà com a filosofia durant tota la temporada: molt participatiu i personalitzat, amb molta presència de pilota i amb una especial atenció en disposar de totes les eines necessàries perquè les jugadores puguin desenvolupar-se el millor possible en els seus àmbits.

En aquest últim punt, va cridar especialment l’atenció la primera part de l’entrenament, dirigida per la fisioterapeuta Esther Martinez que va disposar una sèrie d’exercicis a mode d’escalfament amb l’objectiu de realitzar un treball preventiu de lesions.

A partir d’aquí, la pilota va prendre protagonisme i els entrenadors Antonio Bedoya i Rubén Moya van començar a donar les primeres instruccions de la pretemporada per començar a posar a to a les jugadores, que no començaran la lliga fins a inicis d’octubre.

Anuncis