Inici dels entrenaments de totes les categories

SONY DSC
Després de mesos de notícies, esperes i treball ha arribat el moment. L’Escola Femenina Manu Lanzarote es posa en marxa amb els inicis dels entrenaments. Totes les jugadores ja han sigut avisades i estan a punt per iniciar la pretemporada, la primera de l’Escola, la primera al Municipal de Sant Llorenç de Terrassa. Tot i el què significa l’inici del curs esportiu, les inscripcions encara estan obertes a l’espera de tancar definitivament tots els equips.

Les primeres en fer rodar la pilota seran les noies del Cadet-Juvenil, equip entrenat pel responsable esportiu del club, Antonio Bedoya, que iniciaran els entrenaments el pròxim dilluns dia 2 de setembre a partir de les 19h15. La primera jornada d’entrenaments servirà a més de presa de contacte amb l’Escola, per donar a conèixer algunes novetats i alguna sorpresa que encara es manté en secret.
L’equip Cadet-Juvenil entrenarà regularment al Municipal de Sant Llorenç, els dilluns i dimecres a les 19h15 i els divendres a les 18h45 durant tota la temporada.

Finalment, les demés categories de l’Escola iniciaran els seus entrenaments el pròxim 16 de setembre a partir de les 17h45 i a l’igual que les grans el primer dia portarà diverses sorpreses i novetats per a totes les noies. Tant les noies de la categoria Infantil-Aleví, com les del Benjamí-Prebenjamí, entrenanra durant l’any els dilluns i dimecres a partir de les 17h45 i els divendres a partir de les 18h45, on es compartiran activitats i sinèrgies amb les noies del Cadet-Juvenil.

L’Escola ja està a punt per iniciar la seva primera temporada. T’ho perdràs?

Anuncis