Manu Lanzarote debuta a Primera Divisió amb el RCD Espanyol

manu-lanzarote-debuta-a-primera-divisio
Aquest dissabte, en el transcurs de la segona jornada del Campionat Nacional de Lliga de Primera Divisió, Manu Lanzarote, president i qui dóna nom a l’Escola, va debutar amb el primer equip del RCD Espanyol a Primera Divisió en l’encontre que enfrontava el seu equip amb el Valencia CF.
Ho va fer en el minut 78 de partit amb més de 18.000 espectadors a les grades de l’Estadi de Cornellà-El Prat i substituint Stuani. En els 12 minuts dels què va disposar va tenir temps de demostrar el seu atreviment i el seu treball i sacrifici ajudant al seu equip tant en facetes ofensives com defensives. Inclús una jugada seva per la banda va suposar el 3-1 definitiu, obra de Thievy.

Després del partit, Manu Lanzarote es mostrava satisfet pel partit, per la feina de l’equip i pel seu debut: “És el debut somiat”. L’entrenador de l’Espanyol, el mexicà Javier Aguirre, reconeixia en roda de premsa que el del dissabte “ha sigut el millor partit desde que estic a l’Espanyol”, com a reconeixement del treball que va fer tot l’equip durant els 90 minuts del partit.

Després d’haver jugat durant anys a Tercera Divisió, Segona B i Segona A, Manu Lanzarote fa el salt a la Primera Divisió amb la mateixa il·lusió i ganes que quan va començar a jugar a futbol. El seu esperit de superació, capacitat de treball i sentiment d’equip el faran disfrutar, ben segur, d’una gran temporada.

La jugada de Lanzarote que va acabar amb el 3-1 de Thievy:

Pots consultar la crònica, vídeos i fotografies del partit en aquest enllaç a RCDEspanyol.com.

Anuncis