Presentada la campanya d’imatge 2013/14 sota el lema #comencem

presentada-la-campanya-dimatge-201314
La campanya d’imatge de l’Escola Femenina Manu Lanzarote ja és oficial, i dóna el tret de sortida al compte enrere de cara a l’inici de la temporada. La primera imatge, que servirà de cartell promocional, dissenyat per Albert Aguado ‘Bertu’, resumeix tots els símbols que representen la identitat i els valors de l’Escola. La imatge mostra un dels grans objectius de l’entitat: la cooperació entre tots els integrants de l’Escola. I és que l’ajuda de les noies més grans a les més petites serà un dels pilars sobre els quals es fonamentarà l’èxit de l’Escola.

El hashtag #Comencem ha estat i és el fil conductor de la campanya 2013/14 de l’Escola. No només comença una temporada, sinó també un projecte il·lusionant que ajudarà a moltes noies en la seva formació personal i esportiva. A més, també suposarà l’inici d’un camí per a moltes noies que no hagin jugat mai a futbol.

La noia més gran, la Marta Corredera, surt del túnel de vestidors agafant de la mà a l’Edith Zauner, la més petita. Aquesta unió entre ambdues protagonistes simbolitza l’ajuda que suposarà per a les més petites tenir el suport esportiu i personal de les més grans de l’Escola. La unió entre totes i tots serà allò que marcarà l’èxit de l’Escola.

El túnel de vestidors, espai principal del cartell, mostra l’inici d’un camí professional i esportiu; el naixement d’un nou projecte que veu la llum amb la ferma intenció de convertir-se en un referent d’una nova visió de l’esport femení. Un camí que només es podrà fer amb l’ajuda de totes i tots. Sobretot de totes. Totes aquelles nenes i noies que prendran un nou full de ruta per a créixer. Creixeran persones, i creixeran futbolistes.

La campanya d’imatge sota el lema #comencem estarà present durant tota la temporada 2013/14 amb diverses imatges que van en el mateix sentit on apareixeran Edith Zauner, Marta Corredera i Manu Lanzarote.

L’Escola Femenina Manu Lanzarote ja veu la llum.

Contingut relacionat:
* #Comencem, la campanya d’imatge de l’Escola 2013/14
* El ‘making of’ de la Campanya d’Imatge 2013/14 de l’EFML

Anuncis