Novetats després del primer mes d’activitat

novetats-despres-del-primer-mes-dactivitat
Després del primer mes d’activitat real a l’Escola Femenina Manu Lanzarote, el balanç és molt positiu. El ritme d’inscripcions és força alt i es preveu completar les places disponibles a inicis de setembre. Per a poder informar sobre qualsevol tema referent a l’Escola, inscripcions i consultes, a més de la web, les oficines d’atenció al públic estaran obertes els dilluns, dimecres i divendres de 18h30 a 20h30 durant tot el mes d’agost.
Les inscripcions es poden realitzar en persona a les oficines o a través del formulari disponible a la web. Així mateix, a la web s’inclou tota la informació sobre les categories dels equips de l’Escola per la pròxima temporada, les instal·lacions, les inscripcions i el contacte. I a través de Facebook i Twitter es pot estar informat al moment de totes les novetats de l’Escola, notícies, actualitat, presentacions i establir contacte per a qualsevol dubte, consulta o comentari.

Repercussió als mitjans
El primer mes de vida oficial de l’Escola ja ha despertat interès, no només en el seu entorn més immediat, sinó en la comunitat de l’esport i la formació. Una petita mostra n’és el reportatge que va dedicar el diari Marca i els que es publicaran pròximament. A més, el passat dissabte es va gravar la Campanya d’Imatge 2013/14 de l’Escola, sota el lema “#Comencem” on apareixen Manu Lanzarote, Marta Corredera i Edith Zauner. Aquesta campanya i aquest lema estaran presents durant tota la temporada i el Departament de Comunicació aviat en presentarà els primers detalls. Aquesta campanya és fruit del treball del Departament de Comunicació junt amb el Partner Esportiu de l’Escola, Puma, amb qui també es realitzarà pròximament alguna acció conjunta en favor del futbol femení.

Anuncis