Tret de sortida a la temporada 2013/14

tret-de-sortida-temporada-2013-14
L’Escola Femenina Manu Lanzarote ha donat el tret de sortida a la temporada 2013/14, la que serà la seva primera temporada. L’última setmana, l’Escola ha presentat la seva web oficial, la seva metodologia de treball, identitat, instal·lacions i inscripcions.
Segurament, aquesta última part -la de les inscripcions- era la més esperada de totes, ja que l’interès que ha despertat l’Escola des del primer dia ha sigut molt alt i, fins ara, encara no es coneixien les condicions per apuntar-s’hi.

L’Escola té obertes places per totes les seves categories (Juvenil-Cadet, Infantil-Aleví i Aleví-Benjamí-Prebenjamí) i es poden consultar a l’apartat Futbol de la web. Totes les categories entrenaran tres dies a la setmana la pròxima temporada, a més del partit dels dissabtes.

Entrenaments i estudis
Però els entrenaments i els partits no són les úniques activitats de les que gaudiran les components de l’Escola. A més d’això, les instal·lacions del Municipal de Sant Llorenç de Terrassa, compten amb una sala d’estudi que, durant els dies d’entrenament, les noies podran utilitzar per fer les seves activitats escolars, deures, repàs d’assignatures, etc. amb l’ajuda de personal docent. D’aquesta manera, l’Escola ofereix formació esportiva, acadèmica i suport des de les 17h30 fins a, aproximadament, les 21h cada dia d’entrenament.
Però això no és tot. A més dels entrenaments i el suport en els estudis i el repàs, l’Escola també oferirà més activitats durant l’any, com cursets, conferències, cicles de formació; així com el curs intern de formació de Monitors/es; tots ells de lliure accés per les components de l’Escola.

Com inscriure’s
Per inscriure’s a l’Escola i gaudir de totes aquestes opcions, només s’ha d’omplir el formulari que apareix a l’apartat Inscripcions 2013/14 de la web. La matrícula és gratuïta i el preu són 10 quotes de 55 euros (10 quotes de 38,50 euros per la categoria Juvenil-Cadet) i existeixen descomptes.
A l’enviar el formulari, la plaça queda reservada i s’haurà de confirmar fent l’ingrés de la quota de setembre. Aviat, l’Escola anunciarà una jornada d’informació per a totes aquelles famílies que ho vulguin.

Anuncis