Manu Lanzarote, presentat com a nou jugador del RCD Espanyol

SONY DSC
Manu Lanzarote ha fet realitat un dels seus somnis. Després de moltes temporades a Segona A, Segona B i Tercera, per fi li arriba l’oportunitat de jugar a un equip de Primera Divisió. “Vinc amb la màxima il·lusió a un gran club que té més de cent anys d’història i espero estar a l’alçada. Vull demostrar que, malgrat tenir 29 anys, puc defensar aquesta samarreta”, ha assenyalat Lanzarote. En aquest context, ha declarat que “he arribat amb molta il·lusió i esperançat per haver donat aquest salt a Primera. Espero aportar moltes coses a l’equip”.

El futbolista ha assegurat que estar a Primera amb l’Espanyol és la seva il·lusió. “Des de petit saps que és un club molt gran i tens la il·lusió de poder jugar aquí. Només espero adaptar-me i estar disponible el més aviat possible. Per a mi és un repte jugar en aquest club i en aquest Estadi”, ha insistit.

Lanzarote ha afirmat que es veu preparat per estar a l’Espanyol i ha subratllat que vol posar-li les coses “difícils a l’entrenador perquè sóc ambiciós i vull jugar”. El jugador ha confessat que li agradaria portar el dorsal ‘12’. “Ha estat així a l’Eibar i al Sabadell i m’ha anat molt bé i m’agradaria repetir”, ha manifestat.

El nou jugador blanc-i-blau ha assegurat que el seu repte personal és estar bé “a cada entrenament i a la disposició del tècnic”. En aquest sentit, ha apuntat que tractarà d’adaptar-se a les necessitats de l’equip i ha afegit que “espero mantenir el mateix nivell ara a l’Espanyol”. El futbolista ha reconegut que suposa “un salt important en la meva carrera. És un privilegi i estic molt agraït d’aquesta oportunitat”.

Joan Collet, president del RCD Espanyol, ha comentat, per la seva banda, que espera que Lanzarote doni “moltes satisfaccions i alegries” al club. “Confiem molt en tu perquè sabem que els teus èxits seran els nostres”, ha finalitzat. En la presentació també ha estat present el director esportiu de l’entitat, Òscar Perarnau, que ha desitjat molta sort al jugador.

Font: RCDEspanyol.com

Anuncis