Manu Lanzarote: “Volem transmetre valors a partir del futbol”

manu-lanzarote-volem-transmetre-valors
En una entrevista a Gol Televisión, Manu Lanzarote ha transmès als telespectadors les idees inicials que van permetre la creació de l’Escola Femenina que du el seu nom.

Durant l’estona que ha pogut parlar amb el conductor de l’entrevista, Àxel Torres, ha explicat les diferències que hi ha entre el futbol femení i el futbol masculí en les etapes de formació. D’aquesta manera, Manu ha explicat com va iniciar-se en el món formatiu del futbol femení “Em van oferir una oportunitat i no vaig dubtar. Les noies són molt agraïdes i sempre treballen per dur a terme l’exercici que les proposes el millor possible” Gràcies a aquesta petita experiència, Manu va vincular-se tant amb el futbol femení fins el punt de voler crear una escola centrada només en elles, oferint una possibilitat a totes les noies per iniciar-se en el món de l’esport futbolístic.

Així mateix, Lanzarote ha assegurat que “actualment hi ha molta diferència entre el futbol masculí i femení, però tard o d’hora, amb molt de treball, aconseguirem igualar aquesta diferència“. Recolzant-se en l’àmbit internacional, ha comparat el futbol femení que hi ha a Espanya amb el futbol femení que hi ha al Japó, Alemanya o els Estats Units on, amb la base del treball com a fonament, han aconseguit estar a l’elit d’aquest esport.

Manu Lanzarote ha volgut concloure animant a totes les noies a practicar esport i obrint les portes de l’Escola, per a totes aquelles que, independentment de la seva experiència futbolística, vulguin aprendre gaudint d’aquest esport.

Novetats
Per altra banda, l’Escola va donant passes fermes cap a la seva primera temporada. Pròximament es presentarà l’equipació oficial i s’està treballant en la celebració d’una jornada lúdica i esportiva per obrir les portes de l’Escola a totes les noies que la vulguin conèixer, així com a la ciutat.

Anuncis