Puma equiparà l’Escola

Puma_Logo
L’Escola Femenina Manu Lanzarote va arribar ahir a un acord amb Puma perquè equipi tots els seus equips des del primer dia. En la reunió, que va tenir lloc en les instal·lacions centrals que Puma té a Cornellà, es va arribar a diferents acords, entre els que destaquen que Puma proporcionarà tot el material esportiu de l’Escola.

De fet, la marca esportiva ja està treballant en la confecció de la primera i segona samarreta per la pròxima temporada i que es presentarà en les pròximes setmanes. A més d’això, també es començaran a confeccionar la roba d’entrenament i la roba de passeig així com altres opcions que també es presentaran pròximament.

Un acord més enllà de les equipacions
L’acord amb Puma és una mostra perfecta de les relacions que busca tenir l’Escola amb tots els seus partners; un acord mutu que permetrà que l’Escola i Puma organitzin i participin junts en diferents actes i que reportarà molts beneficis i aventatges a tots els integrants de l’Escola. Per començar, Puma ja estarà present en la presentació oficial de l’Escola que es farà pròximament i on també es presentaran els primers actes, com la jornada de futbol que s’organitzarà a principis de juliol en la que Puma també participarà i en la que hi hauran vàries sorpreses.

Bon ritme de preinscripcions
Amb la pròxima temporada cada vegada més a prop, el ritme de preinscripcions a l’Escola ja funciona a molt bon ritme. L’Escola està oberta a nenes i noies de totes les edats i categories. Per preinscriure’t només has d’omplir el formulari de preinscripció que trobaràs fent clic aquí.

Anuncis