L’Escola avança cap a la seva primera temporada

SONY DSC
Després del primer acte oficial, la Trobada de Futbol Femení organitzada per la FCF, l’Escola Femenina Manu Lanzarote segueix avançant en la preparació de la seva primera temporada, la 2013/14.
Tot i que encara falten mesos per l’inici de la temporada, l’Escola ha de preparar molts actes per arrencar amb el 100% de la seva essència des del primer dia. El següent pas serà la presentació oficial de l’Escola, que es durà a terme durant les pròximes setmanes.

En aquesta presentació es donaran a conèixer més detalls sobre el funcionament de l’Escola, però a la pàgina web, ja es poden trobar la nostra identitat i els nostres valors que regiran el dia a dia de l’Escola. Cal dir, però, que ja tenim oberta la preinscripció per totes aquelles noies que vulguin jugar l’any que ve amb nosaltres. Hi hauran equips de totes les edats i no hi ha proves d’accés. L’Escola està oberta a tothom que vulgui venir a aprendre i divertir-se.

Acord amb Puma
Per altra banda, també estem a punt de tancar un acord amb Puma per tal que totes les noies i formadors de l’Escola vesteixin amb les millors peces de roba tan dins com fora del camp. Esperem tenir novetats pròximament.

Anuncis