Gran èxit de la Trobada de Futbol Femení

SONY DSC
La Trobada de Futbol Femení organitzada per la Federació Catalana de Futbol, que es va dur a terme a 14 seus arreu de Catalunya, va ser un èxit de participació amb un total de més de 1.900 participants. A les jornades de Sabadell hi van prendre part més de 150 noies, moltes d’elles fent les seves primeres passes en aquest esport.

També va fer les primeres passes l’Escola Femenina Manu Lanzarote, participant-hi amb dos formadors a càrrec d’un dels grups de nenes no federades que van venir a descobrir el món del futbol. L’objectiu de la Trobada, així com el de l’Escola, va ser apropar a aquestes nenes l’esport que els hi agrada i fer-les gaudir de la jornada amb alguns exercicis de presa de contacte amb el què és el futbol i l’ambient de grup. Un ambient de formació on l’objectiu era passar-s’ho bé i conèixer el futbol formatiu.

La matinal es va completar amb la visita de Marta Corredera i Vicky Losada, jugadores del Futbol Club Barcelona i internacionals absolutes amb la Selecció Espanyola que van parlar i intercanviar impressions amb les nenes que participaven amb l’Escola.

Sens dubte, una bona iniciativa i una excel·lent organització per apropar cada vegada més el futbol femení a les noies que el volen practicar.

Vicky Losada i Marta Corredera amb Manu Lanzarote

Vicky Losada i Marta Corredera amb Manu Lanzarote

Anuncis