L’Escola participarà a la Trobada de Futbol Femení

escola-participara-jornada-futbol-femeni-fcf
L’Escola Femenina Manu Lanzarote estarà present a la Trobada de Futbol de Futbol Femení que tindrà lloc l’1 de maig a les Pistes Josep Molins de Sabadell, organitzada de manera simultània per les 14 delegacions de la Federació Catalana de Futbol.
Aquesta Jornada de Futbol Femení neix amb el principal objectiu de promocionar el futbol femení entre totes les nenes/noies que no són practicants habituals d’aquest esport. Alhora, també té la intenció de ser un punt de trobada per totes aquelles jugadores que formen part d’algun club i que vulguin gaudir d’una jornada de perfeccionament.
L’activitat va dirigida a nenes/noies d’edats compreses entre els 6 i els 16 anys i compta amb el suport de la Secretaria General de l’Esport, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions, els Consells Comarcals i Esportius, i diversos Ajuntaments i clubs de futbol del país. A més, aquesta Jornada implicarà la coordinació i col·laboració dels diferents comitès que integren l’estructura de la FCF (el Comitè d’Entrenadors, el d’Àrbitres, el de Seleccions).
La Jornada de Futbol Femení tindrà lloc en 14 seus amb la voluntat d’apropar la Federació a les participants i evitar-los d’aquesta manera llargs desplaçaments.

A cadascuna de les seus on es durà a terme aquesta Jornada es seguirà la mateixa programació que passem a detallar a continuació:
– De 9.30 a 12.30 hores: sessió tècnica amb l’execució d’exercicis preparats en diferents estacions de joc. Es treballaran aspectes com el domini de la pilota, la tècnica individual, el xut a porteria, el llançament de faltes i penals, el control i la passada, el manteniment de la pilota.
– De 12.30 a 14 hores: es disputaran partits amistosos que comptaran amb la participació dels equips territorials femenins sub 12, sub 14 i sub 16 de cadascuna de les delegacions.

Anuncis